Amsterdamski hostel iz kojeg nećete željeti izaći nikada

| Travel |

 
Generator Hostel brend svakim danom biva sve poznatiji europski smještaj koji nudi udobna noćenja i potpuno novu razinu hostelskog iskustva. Najnoviji hostel koji će se uskoro otvoriti u Amsterdamu u Oosterparku dizajnirali su dizajnerski studio DesignAgency i lokalni arhitektonski biro IDEA ontwerp. Pokušajte se ne zaljubiti u njega i ne kupiti kartu za Amsterdam. Odmah.

Generator hostel, Amsterdam

Hostel se nalazi unutar bivše zgrade za zdravstvenu znanost i zoološkog muzeja- dizajneri su htjeli zadržati izgled izvorne zgrade te joj dodati svježine unutar povijesne strukture od opeke. 168 soba slijedi koncept kombiniranja eklektičnog dizajna koji stvara niz prostora koji potiču socijalnu interakciju.

Generator hostel, Amsterdam

Mnogo je originalne baštine i prostorija očuvano i osuvremljeno pa tako dizajn hostela pouzdano miješa povijest i šarm zgrade s nizozemskim referencama iz narodne kulture. Ovaj je dizajn prilagođen i suvremenoj umjetnosti te razigranoj rasvjeti koja je sinonim za Generator Hostel brend. Generator hosteli potpuno su drugačiji od svih ostalih hostela jer spajaju pristupačne luksuzne sobe s jedinstvenim društvenim događanjima za putnike i mještane u najboljim europskim gradovima. Pronađite ih u Amsterdamu, Barceloni, Berlinu, Kopenhagenu, Dublinu, Hamburgu, Londonu, Rimu, Veneciji i Parizu. Nadamo se uskoro i u Hrvatskoj negdje.

Generator hostel, Amsterdam