6 super prednosti glamping odmora

| Travel |

Obonjan

Riječ je o velikom i inspirativnom iskustvu na otvorenom kojeg su gotovo svi koji su ga iskusili zavoljeli zauvijek. A i napokon smo saznali okus sljezovih kolačića na otvorenoj vatri - da, nedvojbeno su ukusni. Kampiranje možda nije za svakoga (pogotovo za onoga kojeg uvijek bole leđa od neravne površine), no glamping nudi uvijek idealan ležaj.

Želite spavati pod zvijezdama, ali ne u zagušljivoj vreći za spavanje? Upozanjte glamping. Glamping dolazi od kombinacije riječi "glamurozno i kampiranje", a radi se o luksuznom način odmora na otvorenom, pritom zadržavajući udobnost doma. No ako vas još nismo uvjerili u ovakav način ljetovanja, donosimo vam 6 razloga koji bi vas mogli uvjeriti u njegove mnogobrojne prednosti.

Obonjan

Udobno je

Zaboravite na uvlačenje u šatore. Glamping nudi prostrane krevete na otvorenom zraku - naravno, već postavljene za vas. Zaboravili smo napomenuti da su najčešće opremljeni s električnim utičnicama pa čak i klimom.

Lokacije

Glamping smještaj se možete nalaziti lokacijama na kojima hoteli ne mogu. Spavajte tik do mora ili s pogledom na planinski lanac - glamping vam to sve može ponuditi.

Glamping

Cijena

Luksuzni boravak u glamping smještaju uvijek je jeftiniji od hotela - bit ćete iznenađeni cijenom! Plus, poticat ćete razvoj malih tvrtki i privatnih osoba koji su se odlučili izgraditi ovako fenomenano odmaralište.

Ne morate biti izviđač.

Ne morate sa sobom nositi dodatnu opremu za odmor u prirodi. Jednostatvno dođete, sjednete i uživate u prirodi.

Glamping

Ekološki je prihvatljivo.

Glamping ne samo da čuva prirodu, već je pomaže zaštiti. Jednom kad otiđete na glamping odmor, naučit ćete više cijeniti prirodu te je bolje čuvati.

Kulturno uzdizanje

Lakše ćete se povezati sa samim načinom života te iskustiti kulturalna iskustva na lokaciji na kojoj se nalazite odlučite li se za glamping odmor.

Glamping