6 fantastičnih europskih smještaja o kojima će svi govoriti

| Travel |

Ako ste u potrazi za potpuno drugačijim smještajem na svom europskom putovanju, imamo za vas popis najšarmantnijih i sasvim nekonvencionalnih hotela, kućica i vila za odmor u 2017. godini koji će zasigurno osvojiti brojne Instagram profile (ako već nisu).

Od redizajnirane dizalice u Nizozemskoj i seoske kućice koja podsjeća na priču o Alisi iz zemlje čudesa u ruralnoj Engleskoj do super cool (doslovno) ledenog hotela u Švedskoj te magične glazbene sobe u Toskani - doznajte sve što trebate znati o ovom smještaju kojeg nikada nećete zaboraviti.

The Dragonfly Suite: Tree Hotel, Švedska

Moderna kućica na drvetu potpuno napravljena od drveta i zahrđalog metala nudi nezaboravan pogled na švedsku Laponiju.

Music Suite: Borgo Pignano, Italija

U samom srcu ruralne Toskane nalazi se vila iz 18. stoljeća koja nudi 14 soba. Najnovija soba posvećena je umjetnosti - u njoj možete pronaći didgeridoo, gitaru pa čak i klavir.

Harbour Crane, Harlingen, Nizozemska

Ovaj smještaj nudi nezaboravno, možda i vrtoglavno iskustvo. Redizajnirana stara lučna dizalica iz 1967. godine koristila se sve do 1996., no početkom 2000-ih dobila je novu namjenu - neobičan i nezaboravan smještaj.

Antarctica Suite, Hotel Ranga, Island

Na južnoj obali Islanda, sat vremena od Reykjavika, nalazi se ovaj prekrasan hotel s 4 zvjezdice koji nudi uzbudljive avanture- od raznih ekspedicija do promatranja zvijezda iz divljine.

The White Rabbit Room, Glazebrook House, Velika Britanija

Sagrađena 1670. godine, ova će vam rezidencija ponuditi dašak prošlosti ruralne Engleske i boravak u nagrađivanom smještaju.

Art Suite 365, Icehotel, Švedska

Smješten 200 kilometara sjeverno od Arktičkog kruga, švedski ledeni hotel jedan je od najboljih hotela u svijetu. Kako bi omogućili gostima da uživaju u jedinstvenom iskustvu 365 dana u godini, nova tehnologija hlađenja sada čuva ledeni hotel kroz cijelu godinu.