5 stvari kojih morate napraviti u Dubaiju

| Travel |

Dubai
Ovih 5 stvari morate napraviti u Dubaiju!

Dubai je jedan od turistički najpopularnijih gradova na svijetu, a ono što nudi je nevjerojatno; U Dubaiju možete raditi sve od skijanja do kupanja na umjetno stvorenim otocima, a poznat je i kao shopping meka. Dobijete li priliku otputovati u Dubai, morate je i iskoristiti, a kako biste se lakše snašli u moru atrakcija donosimo vam popis stvari kojih morate napraviti kad ste u Dubaiju.

1) Oriental Hammam u One&Only Spa - Dubai nudi pregršt prelijepih Spa i beauty centara, no jedan nudi nevjerojatno iskustvo i jako je preporučen. Radi se o Oriental Hammam tretmanima u One&Only Spa. Tretman započinje dubinskim čišćenjem crnim marokanskim sapunom, a zatim slijedi piling cijeloga tijela. Nakon toga slijedi tradicionalno omatanje medom, kao i čišćenje lica medom, a kraj je rezerviran za masažu tijela na toploj ploči hammam.

Dubai
One & Only Spa

2) Vožnja Abrom - Želite li osjetiti pravu kulturu Dubaija morate otići na vožnju Abrom. Abra je tradicionalni arapski brod, a njome se možete voziti kroz Dubai i otkriti originalnu stranu grada. Također, abrom se možete voziti u bilo koje doba dana, a čak je možete unajmiti i za cijeli dan.

Dubai
Vožnja Abrom

3) Aquaventure Waterpark - Ovaj vodeni park nalazi se u Atlantisu, u legendarnom rezortu The Palm. Vodeni parkovi su popularan način zabave u Dubaiju, no ovaj je definitivno najbolji, čemu svjedoče i titule najbolje vodenog parka na Bliskom istoku i u Europi. u Aquaventure Waterparku možete uživati u plivanju s dupinima, spuštati se niz mnoštvo tobogana, roniti, hraniti ribe, posjetiti veliki akvarij... Zabava je zagarantirana.

Dubai
Aquaventure Waterpark

4) Dubai Mall - UAE imaju jedne od najvećih shopping centara na svijetu, no Dubai Mall je zasigurno najveći. Nalazi se tik do Burj Khalife, a toliko je velik da ga nazivaju gradom u gradu. U njemu možete naići na baš sve dizajnerske i high street dućane na svijetu, a između ostaloga nudi i mnoštvo restorana, klizalište, akvarij i poznate Dubai fontane koje svakih 30 minuta tijekom večeri imaju spektakularan vodeni i light show.

Dubai
Dubai Mall

5) Safari u pustinji - Ovu aktivnost apsolutno ne smijete propustiti! Otiđite na vožnju pješčanim dinama, a zatim uživajte u trbušnom plesu i beduinskom roštilju usred pustinje, pod svijetlom svijeća. Ne zvuči li to kao iskustvo za upisati na svoj "bucket list"?

Dubai
Pustinjski safari