5 inovacija za budućnost letenja

| Travel |

Moderni letovi

Australian Business Traveller napravio je istraživanje o pet ključnih trendova koji će utjecati na poslovna putovanja , na bolje ili na gore u narednih nekoliko godina. S obzirom da letenje polako postaje sve češće na svim relacijama, nadamo se da će Vam ovaj pregled biti od korsit.

1. Bolja business, lošija prva klasa

Očekuje se da će sve više kompanija  smanjiti prvu klasu, uglavnom u korist boljim,  potpuno ravnim sjedalima business klase sjedala s izravnim pristupom prolazima. Osim što će sjedala biti puno ugodnija, imati će I pristup svim tehnološkim inovacijama koje nam budućnost donosi.

Moderni letovi
Moderni letovi

2. Potpuno ravna eclipse lie-flat sjedala u business klasi

S obzirom da se sve fokusira na pobljšanje business klase, logično je da će sjedala biti prilagođena poslovnjacima kako bi im letove učinili što komotnijima. Predviđaju da će sjedala biti takva da će se moći staviti u potpuno vodoravan položaj za razliku od kosih sjedala koja su bila standard posljednjih 10 godina.

Moderni letovi
Moderni letovi

3. Pojava low coast kompanija i na dugim relacijama

Svi smo već godinama upoznati s Easyjetom, Ryanairom, Wizzom, Germanwingsom no koristiti ih možemo samo na kratke relacije što nam prekoocenaske ili daleke letove čini puno nedostupnijim.

Iako low coast kompanije uistinu planiraju uvesti I letove na daleke relacije, komfort neće biti ni približno onakav kao na “normalnim”letova. Hrana I pića se u većini slučajeva dodatno plaćaju, nema business salona, a sjedala su jedva široka za jednu osobu. Rekli bi naši stari, koliko para, toliko muzike!

4. Uska sjedala i dalje u ekonomskoj klasi

17-inčna sjedala koja su nekad bila dio business klase i dalje ostaju u ekonomskoj.  Činjenica je da ako platite najnižu kartu u ekopnomskoj klasi, osuđeni ste na uska sjedala i guranje sa suputnikom do Vas.

Moderni letovi
Moderni letovi

5. Bolja internet veza na domaćim i međunarodnim letovima

Neke aviokompanije već imaju najbrži WiFi priključak koji doseže za zemlje, a ne sa satelita kako je to do sada bio slučaj.

Moderni letovi
Moderni letovi

U svakom slučaju, nadamo se da ćete sigurno stići na svoje odredište, bez obzira na to za koju klasu imate kartu. Sretan put!