3 otoka u Hrvatskoj koja morate posjetiti

| Travel |

NP Brijuni

Hrvatska obala je jedna od najrazvedenijih obala na svijetu, a mogli bismo reći i jedna od najljepših. Ono što je možda i najljepše jesu hrvatski otoci. Hrvatska ima nebrojeno puno lijepih otoka kao što su Cres, Lošinj, Vis, Pag no mi smo izdvojili top 3 hrvatska otoka koja jednom u životu morate posjetiti.
1. Brijuni
Netaknuta priroda ovih otoka jest ono što očarava. Nacionalni park Brijuni ustvari su otočje koje se sastoji od 3 otoka i 11 otočića. Otočje se smjestilo u Istri, odmah nasuprot Fažane. Specifično je ne samo zbog prekrasne prirode već i zbog bogate povijesti, a ono što je možda i najupečatljivije jest što Brijuni pružaju iskustvo safarija usred Europe.

NP Brijuni

2. Kornati
Još jedna skupina otoka u Hrvatskoj dobila je status nacionalnog parka te našla mjesto na našoj listi top 3 otoka. Kornatski arhipelag svojom ljepotom zaista oduzima dah. Smjestio se u središnjem Jadranu, zapadno od Šibenika. Garantiramo vam kako će vas ljepota NP Kornata očarati i kako ćete se htjeti vraćati opet i opet.

NP Kornati

3. Hvar
Hvar ili Sunčani otok jest mjesto u Hrvatskoj koje broji najviše sunčanih dana. Hvar osim svojom prirodnom oduševljava i arhitekturom, ali i bogatom gastronomijom kao i noćnim životom. Hvar će vam pružiti užitak za sva osjetila.

Hvar