10 nevjerojatnih hotelskih usluga

| Travel |

Hotelska usluga
Hotelska usluga

Luksuzni hoteli postoje da bi nas impresionirali i ponudili nam svijet koji inače ne postoji u našoj svakodnevnici. No osim grandioznih apartmana, suvremene tehnologije i spa tretmana, postoje stvari za koje rijetko čujemo da možemo dobiti kao dio usluge. Danas vam donosimo 10 najzanimljivijih ekskluzivnih usluga u prestižnim svjetskim hotelima.

Satovi sa šamanom

Američki elitni hotel Post Ranch Inn nudi specijalne satova sa šamanov svim gostima hotela. Umjesto standardne spa ponude, šaman vas dočeka u spa centru i potiče ih na sreću i rješavanje negativne energije.

Spa tretmani s vašim kućnim ljubimcem

Kućni ljubimci u hotelima obično prolaze kroz posebnu proceduru. Hermosa Inn u Arizoni ima pak sasvim drugu politiku i dopušta vam spa tretmane s vašim ljubimcem. Doslovno ćete moći uživati u masaži u isto vrijeme kad i vaš ljubimac. Nevjerojatno, zar ne?

Priče za laku noć

Londonski hotel Andaz Liverpool Street pomaže vam se se ponovo vratite u djetinjstvo. Hotelsko osoblje angažirano je da vam po želji pročita vašu najdražu bajku. Slatki snovi!

Nebeski taxi

Gužve u prometu brazilska su svakodnevnica. Kakao bi izbjegli ovaj neugodan fenomen, elitni hotel Hilton Sao Paulo svojim gostima omogućava nebeski taxi. Samo zatražite i hotelski helikopter odvest će vas bilo gdje u Sao Paulou.

Aromatični odmor

Prije nego dođete u talijanski hotel Palazzo Magnani Ferroni pitat će vas za najdraži okus. Pitate se zašto? Zato što oni garantiraju da ćete cijeli odmor mirišati upravo po njemu. Počevši od vaše hotelske sobe.  

Tjeranje golubova

Jasno nam je da zvuči nevjerojatno, ali ova usluga postoji i to kao dio Rambagh Palacea u Indiji. Hotel zapošljava dodatno osoblje koje tjera golubove na trgu ispred hotela.  i

Kino u spa centru

Švicarski elitni hotel Lindner Hotels & Alpentherme osigurava vam dodatnu uslugu u hotelskom spa centru. Iako neki više vole uživati u miru i tišini spa centra za one kojima to brzo dosadi, hotel je postavio veliko platno na kojem se vrti najnoviji holivudski filmovi.

Hotel za lutke

Fitzpatrick Hotel u New Yorku uredio je par apartmana za goste s djecom. One uz sav normalan namještaj imaju poseban namještaj za lutke kako bi djeca mogla nesmetano uživati u igri.  

Romantika

Ritz-Carlton u meksičkom Cancunu ima uslugu koja vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Ukoliko zaboravite ili se iznenadno odlučite na romantični date, hotelsko osoblje isplanirati će vam ga dok kažete keks.

Slatki spa

Jamajku ne moramo posebno predstavljati. Ali Ritz-Carlton Golf & Spa Resort Rose Hall moramo spomenuti zbog jedne slatke usluge. Sretni parovi koji koji se nađu u resortu mogu isprobati posebne tretmane s sokom od naranče ili milijekom. Zvuči zanimljivo, javite nam kad probate!