Top 5 fitness aplikacija koje OBOŽAVAMO

| Lifestyle |

Ove aplikacije će vam pomoći da ostanete na pravom putu!
Ove aplikacije će vam pomoći da ostanete na pravom putu!

 App store ili "trgovina aplikacija" na našim telefonima je definitivno jedna od onih "trgovina" u kojima je nevjerojatno lako izgubiti se. Ako pitate nas, gore i od ulaska u Zaru u danima rasprodaje... Ali baš poput velikih rasprodaja i u app storeu ima puno skrivenih dijamanta koje tek trebate otkriti.

Tražite način kako da započnete zdravu dijetu ili podignete svoju fitness rutinu na viši nivo? App store ima upravo to! Za vas smo proučili sve aplikacije koje broje kalorije, mjere korake i za vas kreiraju planove prehrane - te vam danas donosimo top 6 najboljih aplikacija koje se nalaze i na našim pametnim telefonima, a vjerujte nam, neće razočarati ni vas! 

1. Calorie Counter & Diet Tracker by MyFitnessPal 

MyFitnessPal je najbolji i najtočniji brojač kalorija, ali i još puno više od toga. Sadrži preko 4 milijuna recepata i namirnica koje možete potražiti na aplikaciji. Također će pratiti i vaše kretnje u danu i pomoći vam u kreiranju vlastitog plana prilagođenog vašim ciljevima.

2. Strava Running and Cycling

Najbolja aplikacija za sve trkače i vozače bicikla. Možete pratiti vrijeme, udaljenost, brzinu i otkucaje srca - plus, možete se natjecati "sami sa sobom" i svaki put pokušati nadmašiti svoj posljednji rezultat.

3. FitStar Personal Trainer

Za sve fitness frikove - sadrži cijele rutine treninga u teretani, ali i kratke trbušnjake koje možete raditi i kod kuće! FitStar Personal Trainer ima sve što poželite.

4. Lose It!

Najbolja aplikacija za gubitak kilograma - recepti, najbolje namirnice, prijedlozi što kuhati, a što odabrati u restoranu. Plus: možete podijeliti svoja iskustva, recepte, vježbe i motivacije s drugim korisnicima i tako pomoći svojim prijateljima.

5. HealthyOut

Uz ovu aplikaciju možete jesti vani bez da upropastite svoju dijetu! Pronađite lokalne restorane (koje možete filtrirati prema vrsti kuhinje), unesite svoje preferencije i aplikacija će vam pomoći u odabiru.