Tko je najbolji Bond od svih?

| Lifestyle |

Tko je najbolji Bond?

Zadnjih nekoliko mjeseci bombardirani smo vijestima o novom Skyfall Bond filmu, a od ovog tjedna posljednji nastavak filmske James Bond serije konačno možemo pogledati i u domaćim kinima. O tome tko je najbolji Bond oduvijek su bila podijeljena mišljenja, je li to stari i šarmantni Sean Connery, neodoljivi Pierce Brosnan ili novi, neobično plavi Daniel Craig. S ovim novim Skyfall filmom ova debata još se više aktualizirala pa vam mi nećemo ni pokušati prezentirati sve dobre i loše karakteristike svih Bondova, niti vas pokušati natjerati na naš mlin kako bi zaključili da je gospodin Sean bi pravi frajer već vam donosimo jednostavnu i zabavnu Bond statistiku.

Ovisno o vašim preferencijama, vrlo lagano možete odlučiti tko je po vama bio najbolji najpoznatiji tajni šijun na svijetu. Tko je slomio najviše srce, riješio se najviše negativaca ili popio najviše Martinija? Je li Lazenby pio više od Craiga? Je li Brosnan ubio više negativaca nego Connery? I tko je najviše ubijao, pio i seksao?

The Economist donosi ovu zanimljivu infografiku koja će vam dati odgovore na sva ta pitanja. Brosnan je definitivno bio najopasniji ubojica od svih, Daniel Craig je najveći pijanac, a George Lazenby većinu je vremena proveo među plahtama zabavljajući se sa seksi Bond djevojkama.