Zollipops su prve zdrave lizalice na tržištu

| Tech |

Zollipops su prve zdrave lizalice na tržištu
Alina i njen Zollipop

Izreka "velike stvari dolaze u malom pakiranju" nikad nije zvučala prikladnije, jer danas vam predstavljamo Zollipops, prve zdrave lizalice na tržištu, koje su između ostaloga ideja i firma 9-godišnje djevojčice!

Alina Morse mlada je i maštovita Amerikanka koja je uz pomoć oca osmislila zdrave lizalice i otvorila svoju prvu firmu. Ideju je dobila nakon što su je u banci ponudili lizalicom koju je odbila, jer joj roditelji redovno govore kako je jako loša za zube. Tada je upitala oca mogu li sami napraviti zdrave lizalice i nakon nekog nagovaranja je i uspjela - napravljena je prva serija.

Prva serija, kako to obično ide, nije bila dovoljno dobra, pa su ponavljali izvedbu dok okusi nisu bili ukusni kao i kod klasičnih lizalica. U međuvremenu su prva testiranja odrađena u krugu obitelji i prijatelja iz škole, a kada su primili dovoljno velik broj pohvala, odlučili su se pustiti ih u prodaju! Danas Zollipops možete probati u okusu jagode, grožđa, ananasa, naranče, maline i višnje, a napravljena je u potpunosti od zdravih sastojaka (bez šećera!) koji neće oštetiti zubnu caklinu.

Zollipopse u SAD-u možete kupiti u probranim dućanima zdrave hrane, no svi zainteresirani mogu ih naručiti i putem Amazona (pakiranje od 25 lizalica) po cijeni od 5.99 američkih dolara + poštarina.

Zollipops su prve zdrave lizalice na tržištu
Zollipops