Želite poseban ured?

| Tech |

Neobični luksuzni uredski stolovi Volna

Danas uredi nisu višu samo mjesta u kojem provodite samo neželjene i stresne trenutke u životu. Mjesta na kojima provodimo veći dio dana, mjesta na kojima smo više nego kod kuće, to su današnji moderni uredi. Upravo zato jer uredi više nisu socijalistički stolovi, fascikli i pisaće mašine, sada imamo prave ugodne mikrokozmose sa prozračno dizajniranim prostorom, puno svjetla i pregrštom novih gadgeta koji nam pomažu u uredskoj svakodnevnici.

Neobični uredi danas se idealno uklapaju u sve nekonvencionalnije poslovanje, pa tako poduzeća na brojne načine razbijaju uredsku monotoniju. Ovi neobični dizajnerski stolovi turskog studia Nuvist svakako će unijeti pozitivan nemir u svaki ured. Upravo zato ove stolove osim čudesnog dizajna krase i netipična plava, roza i narančasta boja.Njihova posebnost je u tome što su napravljeni od jednog dijela te nemaju spojnice što ih podiže na višu razinu. Nova tehnologija i moderni materijali glavni su nosioci ovih proizvoda. Stolovi koji nose ime „Volna“ vrlo su funkcionalni i posjeduju jedinstvenu eleganciju u kombinaciji s komforom.

Nuvist je dizajnerski studio, osnovan od strane Kursada Sekercioglua i Emraha Cetinkaye u Istanbulu 2006. godine. Ovaj dizajnerski tim izuzetno je poznat u svojoj zemlji, ali i u čitavoj Europi, a najpoznatiji su po svojem radu na kući Opere u Izmiru.

Autor: S.K.

Datum: 18.4.2012.