Zagreb Menza je savršena nova aplikacija za studente

| Tech |

Menza u nedavno otvorenom ekonomskom fakultetu u Beču
Menza u nedavno otvorenom ekonomskom fakultetu u Beču

Postoji li gori osjećaj od dolaska u menzu i čekanja reda 15-ak minuta da biste vidjeli da vam je meni totalno neinteresantan? Kako menze nisu previše blize jedna drugoj, situacija može biti vrlo frustrirajuća, no zahvaljujući jednom "kolegi" iz Zagreba, ovaj problem više nećete imati; Saznajte točno što možete pojesti u raznim zagrebačkim menzama samo jednim klikom na mobitelu uz "Zagreb Menza" aplikaciju!

Eugen Sunić je student zagrebačkog Fakulteta prometnih znanosti, koji je sasvim sam napravio atraktivnu aplikaciju "Zagreb Menza", koja svim korisnicima koji je skinu na svoj smartphone omogućuje pregled menija zagrebačkih menzi. Naime, u sustavu se nalazi 12 zagrebačkih menzi (od kojih 3 rade vikendom) i klikom na pojedinu možete pogledati što trenutno imaju na meniju. Ako meni u trenu kada gledate još nije finiširan, u aplikaciji će biti navedeno da meni još nije ažuriran, no čim bude postavljen online, moći ćete ga proučiti u aplikaciji.

Moramo navesti i da je aplikacija besplatna te da je ubrzo postala hit među studentima jer im zaista olakšava svakodnevicu. Skinite je i vi u Play Storeu!

Zagreb Menza je savršena nova aplikacija za studente
Zagreb Menza