Za planiranje puta Hrvati koriste platformu Priceless Cities

| Tech |

Ove sezone 39% hrvatskih korisnika platnih kartica planira Advent i Novu godinu u europskim destinacijama, a platforma MasterCard Priceless Cities im nudi neprocjenjive pogodnosti koje mogu iskoristiti na putovanju

Kad putujemo, želimo se vratiti kući s dobrim pričama i nezaboravnim uspomenama. MasterCard nudi upravo to putem globalne platforme Priceless Cities koja je nedavno lansirana i u Hrvatskoj! Ova internetska stranica za destinacije omogućit će hrvatskim MasterCard korisnicima da steknu iskustva u globalnim gradovima koja nisu dostupna drugima – uključujući prilike koje se ostvaruju samo jednom u životu, ulaznice na privilegirana događanja i posebne ponude trgovaca. Trenutačno se na popisu nalazi preko 35 gradova, a ponude priceless.com mogu se jednostavno provjeriti – stranica je dostupna s bilo kojeg uređaja, bilo kad i bilo gdje.

Kad je riječ o Hrvatskoj, posljednje MasterIndex istraživanje provedeno u listopadu 2015. pokazuje da Hrvati putuju dva puta više zbog užitka (68%) nego zbog posla (32%) i to najčešće unutar zemlje. MasterCard se nada da će to promijeniti zahvaljujući pozitivnim iskustvima i ponudama platforme Priceless Cities koje će Hrvati zasigurno koristiti ove sezone. Naime, MasterIndex rezultati pokazuju da 39% Hrvata ima namjeru putovati, što je više nego prošle jeseni (28%). Njih najviše privlače putovanja  kao što su Advent (48%) i Nova godina (28%) u europskim destinacijama. Istraživanje pokazuje da je 15% osoba koje su putovale u inozemstvo posjetilo Munchen, 9% ih je posjetilo London, 7% ih je bilo u Rimu, samo 6% u Parizu, 1% u Moskvi, 1% u New York itd.. Sve te destinacije nude neprocjenjive doživljaje. 

Priceless Cities daje avanturistima priliku da u gradovima diljem svijeta uživaju u shopping i gastronomskim pogodnostima, najboljim događajima i sportskim manifestacijama, dobrim hotelima i malim povlasticama koje će njihovo putovanje učiniti još posebnijim. Primjerice, u Londonu korisnici MasterCard kartica imaju priliku doživjeti nezaboravno iskustvo kupovine u svjetski poznatom trgovačkom centru Harrods  – i to s osobnim asistentom.

Za više informacija o Priceless Cities programu, molimo Vas posjetite  www.priceless.com