will.i.am i Coca-Cola zajedno za okoliš!

| Tech |

Will.i.am za Ekocycle
Will.i.am za Ekocycle

Osim što niže hit za hitom sa svojim bandom Black Eyed Peas, očito je da will.i.am ima i više ciljeve. Najnoviji projekt koji to dokazuje je suradnja s Coca-Colom i pokretanje branda eco-friendly odjeće i accessoira kojim će promovirati recikliranje. Nazvana "Ekocycle", inicijativa je to kojom će se sve izrađivati isključivo od recikliranog materijala. Kao što je will.i.am rekao: "cilj je napraviti kul reciklirane proizvode jer, ako želimo biti iskreni, svi do sada nisu bili nimalo fashionable".

Kako doznajemo, prva na redu je ekskluzivna serija slušalica Beats by Dre (349$) u jesen i New Era kape (32$) u 2103. godini. Kao što možete primijetiti, proizvodi neće biti jeftini, ali s obzirom na izradu ne mogu ni biti. will.i.am se nada da će se u budućnosti suradnja proširiti i na poznate dizajnere bicikala, cipela, torbi, naočala, pa čak i namještaja.

Zanimljivo je kako će na svakom proizvodu iz «Ekocycle» serije pisati od čega je napravljen i koliko je materijala upotrijebljeno. Svaka čast na ideji, nadamo se da će biti uspješna!

Ekocycle