Uz UberADVENT lakše stigni s jednog adventskog događanja na drugo!

| Tech |

UberADVENT
UberADVENT

I ove godine Zagreb se natječe za titulu najboljeg adventa u Europi. Kako bi pridonio tome, Uber je pokrenuo UberADVENT - uslugu naručivanja rikše za dvije osobe koja će te voziti po centru grada tijekom adventa.

Svoju rikšu možeš naručiti svaki dan između 14:00 i 00:00 sati, a vožnju plaćaš samo 2,50kn po minuti, bez obzira koliko kilometara se voziš.

Uz svaku vožnju, osim odličnog doživljaja, dobiti ćeš kupon kojim ostvaruješ super pogodnosti na kućicama Uber partnera. :) #UberADVENT

Zagreb je već dvije godine za redom proglašen najboljim adventom u Europi, a i ove godine je jedan od glavnih favorita za osvajanje tog prestižnog zimskog priznanja.

Kako bi pridonijeli tome te omogućili lakše osvajanje te prestižne titule, u suradnji s partnerom Pedicabom, Uber je omogućio da adventski izlazak bude još posebniji. U razdoblju od 02.12. do 07.01.2018. kroz svoju Uber aplikaciju možeš naručiti vožnju električnom rikšom kroz centar grada te doživjeti advent iz druge perspektive po cijeni od samo 2,50 kn po minuti vožnje!

Rikše se mogu zatvoriti, a opremljene su i dekicom tako da ne moraš brinuti o hladnoći. Osim toga, kako bi te dodatno zagrijali, Uber je za svaku vožnju pripremio i jedan kupon partnera koji možeš iskoristiti na njihovim kućicama.