Uz ovu aplikaciju otkrijte tko nosi fake Louis Vuitton i Chanel torbe

| Tech |

Uz ovu aplikaciju otkrijte tko nosi fake Louis Vuitton i Chanel torbe
Nova aplikacija će promijeniti tržište!

U vremenu kada je tržište doslovno preplavljeno s mnogobrojnim kopijama popularnih originala, ponekad je teško znati dajete li velike novce za pravu stvar. Ovaj problem posebno je izražen u Aziji (posebice u Kini) koja je poznata po krađi dizajna koju dovode do savršenstva, ali jednako tako i manje kvalitetnoj izradi. Da bi stali tome na kraj, Japanci su osmislili pametnu aplikaciju za mobitel koja vam u samo par sekundi otkriva je li primjerice komad odjeće koji držite u ruci originalan ili lažan!

Japanska tvrtka "NEC" osmislila je aplikaciju za smartphone koja radi po principu prepoznavanja "otiska prsta" poznatih brendova. Ona uspoređuje do najsitnijih detalja komad koji držite u ruci s odlikama koje ima original. Sve što morate napraviti je uslikati detalje s primjerice, Chanel torbe, i aplikacija će usporediti vašu sliku s mnogobrojnim fotografijama koje ima u memoriji i reći vam je li stvar lažna.

Na promociji aplikacije u Tokiju, "NEC-ov" tim je prikazao kako su luksuzna torbe i marka čavala zaista originali, a jednako tako ćete moći i vi. Za aplikaciju se isplati i platiti, jer će vam kad tad spasiti novce.

Uz ovu aplikaciju otkrijte tko nosi fake Louis Vuitton i Chanel torbe
Samo jednom fotografijom saznajte je li stvar koju ćete kupiti originalna ili lažna