Stranice koje bi svaki uspješni poduzetnik trebao znati koristiti

| Tech |

S gotovo tisuće i tisuće stranica koje služe kao svakojaki radni alati, kako znati koja točno može poslužiti poslu kojeg radite i koja neće biti samo gubljenje vremena za Vas? Točno znamo koliko ste  zauzeti i koliko je svaka minuta važna u Vašem poslu pa samo malo sjeli i razmislili i napravili popis od gotovo 100 stranica koje će Vam zasigurno pomoći u karijeri i uštedjeti mnogo vremena. U nastavku pogledajte o kojim je to stranicama riječ i čemu točno služe!

1. Trello

Trello Vam pomaže da posložite sve Vaše ideje i držite ih na oku u svakom trenutku. Isto tako pomoći će Vam pratiti Vaš napredak i savjetovat će Vas o mnogim stvarima dok nešto radite.  

2. Hackpad

Ovo je nešto kao Google Docs samo još bolje za suradnju s kolegama. Pozovite što više ljudi s kojima želite raditi na projektu i tu razmjenjujte sve Vaše ideje i dokumente.  I

3. Coffitivity

Što je bolje za rad od mirisa kave i osjećaja da čekate tu omiljenu kavu. Coffitivity producira zvukove kao da se nalazite u nekom coffee shopu tako da Vašu kreativnost možete maksimalno povećati. 

4. FaxZero

FaxZero Vam omogućuje slanje faksova putem emaila jer zbilja više nitko ne koristi fakseve. 

5. RescueTime

RescueTime Vam pokazuje kako i koliko vremena provodite na mobitelu, a kako na računalu. (Istina je ponekada ružna, ali neophodna)

6. Unroll.me

Znate sve one emailove koji Vam stižu i zatrpavaju inbox? Koristite ovu stranicu da si pročistite sve kanale inboxa i koristite samo bitne emailove.

7. Remember the Milk

Kada radite puno vjerojatno zaboravite na manje bitne stvari koje bi isto trebali obaviti, ali ova stranica je tu za Vas da Vas na sve podsjeti. Unesite u nju sve što bi trebali još obaviti i ona će Vas na kraju dana o tome izvijestiti. 

8. Springpad

Springpad Vam omogućuje da organizirate sve Vaše bilješke, omiljene stranice, online inspiracije u različite foldere. 

9. HabitForge

Nove navike nije baš najlakše prihvatiti, stoga HabitForge  prati Vaš napredak i pomaže Vam u privikavanju na mnogo toga. 

10. Evernote

Evernote Vam pomaže da zapamtite sve poruke, slike, audio podatke, klipove i gotov sve oko Vas.

Kompletnu listu stranica koje će Vam pomoći u poslovanju potražite ovdje!