Springsessions konferencija propituje budućnost digitalne industrije

| Tech |

Springfestival prati serija predavanja Springsessions, koja se održavaju 30. i 31. svibnja 2013. u muzejskom okruženju Joanneumsviertel. Rezultat je to kreativnog partnerstva između Springfestivala i ugledne agencije za organiziranje konferencija FITCiz Toronta.  Springsessions se održava paralelno sa Springfestivalom, a u proteklim je godinama ova konferencija postala dio potpunog doživaljaja Graza.

Springsessions ujedinjuje neke od svjetskih najbistrijih umova u kreativnom okruženju inspirativnih debata. Radi se o izazivanju granica, stvaranju novih kanala misli i pronalaženja nečeg novog na mjestima na kojima to najmanje očekujete. Naglasak je na okolišu, a kad se radi o toj temi niti jedna ideja nije prevelika ili premala, te se potiče suradnja i kreativno razmišljanje. Predavači na konferenciji Springsessions dolaze iz cijelog svijeta, kreiraju trendove, vizionari su i razmišljaju izvan kalupa, a svi su stručnjaci i pioniri u svojim područjima.

Bilo da ste poslovni čovjek, imate odlične ideje ili drugačije poglede na trenutačne trendove, Springsessions je obavezni element Springfestivala. Upoznajte potencijalne nove klijente, poslovne partnere i kolege poduzetnike u živopisnim i poticajnim razgovorima. Springsessions promovira inovativne projekte koji oblikuju budućnost digitalne i dizajnerske industrije. Ovogodišnje teme uključuju digitalnu umjetnost, maštu, inspiraciju, dizajn, vizualnu kulturu, eksperimentalnu tehnologiju, interaktivno iskustvo ili pak informatičku umjetnost.

Prvi potvrđeni govornici označavaju obećavajuću i inspirativnu konferenciju.  

Gmunk - http://gmunk.com/

Evan Grant - http://www.evangrant.com/

Memo Akten - http://www.memo.tv/

Geoffrey Lillemon - http://geoffreylillemon.com/

Steve Mason - http://obscuradigital.com/

I još nekoliko govornika treba biti potvrđeno.