Slušalice u službi modnog dodatka

| Tech |

Iako možda na prvi pogled izgledaju kao moderna ogrlica, na fotografijama je zapravo riječ o bežičnim slušalicama Honor Whistle Touch Control. Ove jedinstvene slušalice dolaze s diskretnim, ugrađenim konektorom za efikasno i brzo punjenje što omogućava do tjedan dana bezbrižnog korištenja. Profinjen dizajn skriva i snažnu antenu uz koju se bez smetnje mogu obavljati dugi pozivi bez straha od pucanja veze ili preslušavati glazbeni zapisi uz kristalnu čistoću zvuka čak i uz jake pozadinske zvukove. 

Honor Whistle Touch Control

Metalno kućište minimalističkog dizajna ono je što Honor Whistle Touch Control slušalice čini izuzetno privlačim gadgetom. Ergonomska zaobljenost u dizajnu omogućava da savršeno pristaju uz lice, a kako bi uvijek bile pri ruci, tu je i kožna vrpca koja objedinjuje stil i funkcionalnost. Kožna vrpca crvene boje u kombinaciji s Honor slušalicama čini poseban modni dodatak koji, zbog neupadljivog izgleda, možete nositi u svim prigodama. 

Honor Whistle Touch Control

Da ove visokokvalitetne slušalice uistinu predstavljaju tehnologiju na koju se uvijek možete osloniti dokazuje i funkcionalna tipka koja ujedno služi kao daljinski upravljač za snimanje fotografija i video zapisa putem pametnog telefona. Samo jedan dodir dovoljan je da snimite zanimljive fotografije te tako zabilježite i dijelite drage uspomene.

Honor Whistle Touch Control

Dostupne u srebrnoj i crnoj varijanti, Honor Whistle Touch Control slušalice idealne su za svakoga tko voli biti u korak s tehnologijom te istovremeno žudi za dobrim stilom. 

Honor Whistle Touch Control

Brand Honor je nastao kako bi se zadovoljile potrebe pripadnika Generacije Y s proizvodima koji su prilagođeni za korištenje interneta, pružaju nevjerojatna korisnička iskustva, nadahnjuju djelovanje, njeguju kreativnost i osnažuju mlade kako bi ostvarili svoje snove. Honor se time izdvojio od sličnih brendova te pokazao hrabrost radeći stvari drugačije od ostalih i poduzimajući korake kako bi svojim korisnicima predstavio nove tehnologije i inovacije.

Honor Whistle Touch Control