Selfijem u Photo Boothu obilježite svoje bitne događaje

| Tech |

Selfijem u Photo Boothiqueu obilježite svoje bitne događaje
Photo Boothique

Sjećate se old school foto kabina? E pa sada možete za Vama važan dan iznajmiti modernu verziju iste i zabaviti svoje goste. Svaka zabava zaslužuje photo booth - veselje i instant uspomenu za sve uzraste.

Ljudi uglavnom imaju tremu kada ih netko drugi fotografira, a kabina je tu da pozirate u privatnosti te da pretvori svaku fotku u takozvani selfie. Do sada se pokazalo da foto kabini ne odolijevaju djeca, a ni starija populacija koja se s nostalgijom sjeća preteča ovakvih kabina i vrijednosti izrađenih fotografija koje u današnje vrijeme uglavnom ostanu samo u memoriji pametnih telefona.

Usluga podrazumijeva asistenciju osoblja Photo Boothique-a na eventu koje se brine da svi gosti dobiju svoj primjerak fotografije koliko god puta se slikali i kompletnu personalizaciju usluge. Tako na izrađenim slikama uz fotografije gostiju može biti slika mladenaca, logo ili bilo što po želji klijenata.

Selfijem u Photo Boothiqueu obilježite svoje bitne događaje
Photo Boothique

Fotografija je isprintana već nakon nekoliko sekundi, a u međuvremenu fotografije posjetitelji mogu direktno iz kabine, koja je spojena na internet, uploadati fotografiju na Facebook, Twitter ili poslati na email. Photo booth posjeduje i vanjski ekran na kojem se također može prikazivati što god želite što će zabavljati goste dok čekaju svoj red za fotkanje.

Želite da se na fotografijama vidi cijela figura, odnosno da se Vaši gosti vide u cijelosti? Riješeno. Photo booth možete iznajmiti i bez kabinskog dijela te je u tom slučaju pozadina samo mjesto održavanja eventa ili set koji ćemo zajedno kreirati. Dodatak koji je svakako za preporuku je i guest book, odnosno knjiga gostiju/utisaka, album personaliziranih korica sa slikama gostiju i njihovim komentarima. Tako ćete imati sve goste na jednom mjestu.

Selfijem u Photo Boothiqueu obilježite svoje bitne događaje
Photo Boothique

Photo booth je definitivno najpoželjniji gost i WOW! faktor svakog događanja, bilo da se radi o vjenčanju, maturalnoj zabavi, lansiranju proizvoda i bilo kojeg drugog okupljanja za koje ne želite da se ikada zaboravi. To je poklon gostima, zabava i instant uspomena. Na kraju dana, ipak je najvažnije da se vaši goste dobro provedu, a Photo Boothique vam to osigurava.

Photo Booth je idealan i za maturalne večeri! Ne kažu uzalud da je đačko doba najljepše doba. Još vas samo jedan korak dijeli od onog trenutka koji svi zovemo život. Sada kada je došao taj dan želite ga zauvijek pamtiti, zato pozovite na Vašu maturalnu zabavu i photo booth. Sačuvajte uspomene na divne trenutke i zahvaljujući foto kabini osmijeh svojih prijatelja nikada ne zaboravite. Ne zaboravite i smisliti i grupnu pozu ili grimasu, a sve fotke ćete zalijepiti u Yearbook koji će ostati u školi kako bi se profesori uvijek mogli prisjetiti najbolje generacije!

Selfijem u Photo Boothiqueu obilježite svoje bitne događaje
Photo Boothique