Selfie uspjeh Lane Biondić S.FRESH beauty linije

| Tech |

Selfie je jedan od najvećih trendova danas, neki ga nazivaju i pošastem modernog doba, ali neosporna činjenica je da je omiljen među svima. Selfie prednost prepoznala je i jedna od najpoznatijih poduzetnica i autorica s.Dress projekta Lana Biondić koja je nedavno lansirala i vlastitu beauty liniju S.FRESH.

Njena kolekcija predstavljena na Dreft Fashion week-u Zagreb rasprodana je u trenu jer je baš tada Lana Biondić prepoznala ono što žene vole i traže, a sada je poznata poduzetnica krenula i na osvajanje drugog tržišta, onog zahtjevnijeg, težeg, ali profitabilnog.

U moru reklama i proizvoda, kako se istaknuti i ostati zapažen je teško, a najbolji način pronašla je Lana Biondić upravo u selfie momentu. Ova zanimljiva beauty priča pokrenuta je upravo na jednom od najpoznatijih social servisa, Instagramu gdje su javne osobe uradile čuvene selfie sa S.FRESH kremama.

Među slavnim osobama koje su podržale ovu inicijativu su Marko Grubnić, Morana Mamić, Iris Androšević, Maja Šuput, Anita Dujić Veljača i mnogi drugi.