Samsung uistinu ima smisla za humor

| Tech |

Samsung vs. Apple
Samsung vs. Apple

Ova izmišljena priča preplavila je svjetske portale pa ni mi nismo ostali imuni. Priča ide ovako: Jučer ujutro ispred Appleovog središta u Kaliforniji zaustavilo se 30 punih kamiona za koje se pretpostavljalo da su tamo zabunom. Ipak, samo nekoliko minuta nakon dolaska kamiona, CEO Applea Tim Cook primio je poziv Samsungovom CEO-a koji mu je objasnio da je u kamionima odšteta od bilijun dolara koje su izgubili u parnici i to ni više ni manje nego u kovanicama od 5 centi.

Ironično ili ne, u presudi nisu navedene metode plaćanja, pa je ovaj šaljiv (ili možda ne) potez južno korejskog tehnološkog diva pravno legitiman. Lee Kun-hee, direktor upravnog odbora Samsung Electronics objasnio je medijima da njegovu kompaniju neće zastrašiti “geekovi sa stilom” te da i oni znaju igrat prljavo.

Apple uistinu nije u zavidnoj situaciji. Ne samo što moraju prebrojati te silne kovanice (točnije 20 bilijuna kovanica), morat će i pronaći banku koja će ih htjeti uzeti. Jedva čekamo Appleov odgovor na ovu podlu šalu! Pa makar bila i izmišljena...