Rozo-zlatni MacBook službeno je stigao

| Tech |

Apple MacBook
Apple MacBook

Nakon što čujete nove vijesti trčat ćete u najbližu Apple trgovinu: MacBook je dobio ozbiljan upgrade i novu predivnu boju!

Apple je predstavio novi MacBook s nevjerojatnim  naprecima na cijeloj ploči. Novi MacBook ima bateriju koja traje više od 11 sati, brže procesore koji prezentiraju grafike 25% brže od ostalih procesora i preko 256GB flash memorije. Ali još važnije - dolazi u novoj, predivnoj rozo-zlatnoj varijanti! Osim ove, u ponudi su i standardna zlatna, srebrna i siva.

Apple MacBook
Apple MacBook

“MacBook je najtanji i najlakši Mac ikad napravljen što je ujedno i naša vizija za budućnost laptopa", rekao je u službenoj izjavi Philip Schiller, potpredsjednik marketinga za Apple. "Kupci će obožavati ovaj update MacBooka, s novim procesorima, bržim grafikama i flash memorijom, dužim vijekom baterije i naravno, predivnom rozo-zlatnom bojom."

Apple MacBook
Apple MacBook

Cijena novog i poboljšanog MacBooka je 1,299 $ za model 256GB memorije, a model od 512GB memorije dolazi uz cijenu od 1,599 dolara. MacBook je već dostupan online, a od danas je i službeno u prodaji diljem svijeta.