Predstavljamo vam prve, revolucionarne Android satove

| Tech |

LG u suradnji s Googleom radi na razvoju uređaja LG G Watch koji pokreće Android WearTM šireći tako platformu Android na nosive uređaje. LG G Watch bit će kompatibilan s nizom pametnih telefona s operacijskim sustavom Android i prikazivat će relevantne informacije korisnicima kad ih trebaju ili kada kažu „OK Google“. Kao jedan od Googleovih glavnih partnera na ovom području, LG planira predstaviti svoj prvi sat s platformom Android Wear u drugom kvartalu 2014.

LG G Watch s platformom Android Wear bit će prilagođen developerima, a korisnicima će pružiti nabolje iskustvo Googlea. LG-evi inženjeri blisko su surađivali s Googleom od početnih faza razvoja kako bi osigurali da LG G Watch funkcionira savršeno s Androidom Wear. Ovo je četvrti LG-ev uređaj razvijen u suradnji s Googleom nakon Nexusa 4, Nexusa 5 i Google Play Editiona LG G Pada 8.3.

„Mogućnost za suradnju s Googleom na LG G Watchu idealna je prilika za LG da učini sve što je moguće kako bi dizajn i izrada bili vrhunski“, rekao je dr. Jong-seok Park, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications„Uz LG G Watch, LG nastavlja niz uspjeha u području nosivih uređaja koji je započeo prvim na svijetu telefonom u obliku sata sa zaslonom osjetljivim na dodir 2009. i Prada Linkom 2008. Uvjereni smo da ovaj uređaj naprednog dizajna ima potencijal pomesti tržište nosivih uređaja.“

Hear the design story of Moto 360, a modern timepiece, from the people who made it. Learn more at http://motorola.com/moto360.