Pharrell Williams rasplesao adidas tenisice

| Tech |

adidas je danas objavio vijest o početku dugoročnog partnerstva s osvajačem nagrade Grammy i autorom globalnog plesnog hita 'Happy' - Pharrellom Williamsom.

Prvi adidas Originals x Pharrell Williams proizvodi dolaze na tržište već početkom ovog ljeta. Osim što je vrlo poznat pjevač, Pharrell Williams je ujedno i dizajner i vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila Bionic Yarnadidas će surađivati s Williamsovom tvrtkom koja je dio kolektiva The Vortex Project, inicijative koja se provodi s tvrtkom Parley for the Oceans i u sklopu koje se plastični otpad iz oceana pretvara u predivo i tkaninu. Bionic Yarn materijali će se koristiti i u nekim nadolazećim adidas Originals proizvodima s Pharrellovim potpisom. Ovo je prvi put da adidas surađuje s dizajnerom koji je ujedno vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila.

"Suradnja s legendarnim brendom kao što je adidas za mene predstavlja nevjerojatnu priliku. Od kad znam za sebe adidas je prisutan u mom životu, od klasičnih trenirki do Stan Smith tenisica koje sam nosio odrastajući u Virginiji. Njihovi proizvodi su svevremenski. Ovo je vrlo uzbudljivo partnerstvo, kako za mene, tako i za Bionic Yarn" - izjavio je Pharrell Williams.