Penelope Cruz u ulozi života

| Tech |

Penelope Cruz u ulozi života
Penelope Cruz u ulozi života

Prelijepa španjolska glumica upustila se još jednu glumačku pustolovinu i možemo reći kako je odigrala ulogu života. Penelope i njena mlađa sestra Monica glavne su glumice prije dva dana izbačene kampanje za novu Nintendo igricu Super Mario Bros 2.

Svi su nekada u nekoj fazi života bili zaluđeni s Nintendovim proizvodima, u prošlosti su to bile Game Boy konzole, a danas je Nintendo DS, dok čak i oni nešto stariji vole odigrati koji teniski meč na Nintendu Wii. Čini nam se kao da je Nintendo oduvijek tu, no kompanija se i dalje trudi u širenju svijesti o svojoj marci i novim proizvodima te potiče mlade ljude da provode sate i sate u završavanju gotovo nemogućih, ali zabavnih misija.

Penelope Cruz u ulozi života
Penelope Cruz u ulozi života

Novom kampanjom pokušavaju se približiti ne samo mladima, već i onima malo starijima jer ipak prekrasna Oskarovka koja satima uživa u Super Mariu ima 38 godina, dok njena mlađa i po nekima i zgodnija sestra ima 35 godina.

E sada si zamislite dva seks simbola kako sjede pored bazena, iživljavaju se na svojim malim igraćim konzolama i zabavljaju kao nikada do sada. E pa upravo nam to donosi nova Nintendova kampanja, a sestre naravno naposljetku igraju jedna protiv druge i to za okladu.

Penelope je ta koja doživljava poraz i mora odraditi izazov, a o čemu se radi možete naslutiti s naslovne fotografije i pogledati u odličnom i zabavnom videu, a mi samo možemo zaključiti da je Penelope odlično odigrala ulogu ovog poznatog Talijana.

Kampanja za Nintendo Super Mario Bros 2