Ovog ljeta u modi su hibridi

| Tech |

Priznajte da kofer najteže zatvarate kad idete na ljetovanje?! Pored silnih krpica, nekoliko pari obuće, kupaćih kostima, kremica, neizostavan je i dobar gadget. Ako ste se ikada dvoumili da li sa sobom ponijeti laptop ili tablet, ASUS je ​našao pravo rješenje za vas - Transformer Book T100. Ovaj hibrid modernih linija kombinira dva popularna koncepta, a pored dobrog kvaliteta izrade i velike mogućnosti transformacije dolazi s konkurentnom cijenom od 2.999 kuna.

Mogućnost korištenja u tablet i laptop režimu nesvakidašnji ASUS T100 donosi zahvaljujući odvojivoj tipkovnici, a promjena iz jednog u drugi način rada je vrlo jednostavna i obavlja se povlačenjem samo jedne tipke. Punokrvni Windows 8 operativni sustav je "glavni krivac" za visoku funkcionalnost uređaja a tome dodatno doprinosi licencirani Office paket. Težina od svega 1,07 kg svrstava ga među najlakše prijenosnike na svijetu.

Odličan IPS zaslon s velikim kutovima vidljivosti i živopisnim bojama dolazi s dijagonalom od 10,1 inča i rezolucijom 1366x768 piksela. Uz multi-touch podršku, zaslon odlično reagira na dodir pa je moguće iskoristiti sve prednosti novog Windows sučelja. Da bi iskoristio puni potencijal, ASUS se pobrinuo da T100 model opremi Intel Bay Trail platformom, čime je pomirio visoke performanse i nisku potrošnju i pritom doprinio malom zagrijavanju.

Kada je o gedžetima riječ, ono što je mnogima na putovanju najbitnije je dužina trajanja baterije. Sa ASUS Transformer Book T100 na utičnicu možete zaboraviti, jer može raditi impresivnih 11 sati bez dopunjavanja. Dakle, ako ovog ljeta vaš obrazac korištenja računala podrazumijeva da budete dosta u pokretu, onda je ovaj konvertibilac odličan suputnik. Visoka funkcionalnost koja daje opciju zasebnog korištenja tableta čini ga upotrebljiviom i istovremeno zanimljivom opcijom za zabavu na plaži.