Ova besplatna aplikacija može digitalizirati vaše stare fotografije

| Tech |

GOOGLE PHOTOS
GOOGLE PHOTOS

 Kako je izgledao svijet prije pametnih telefona: slikali smo s fotoaparatom, razvili film i otišli doma s cijelim albumom predivnih slika i sjećanja. Jedini problem? Održavanje tih originalnih (i nezamjenjivih) slika u dobrom stanju i nakon svih ovih godina. Predstavljamo vam PhotoScan, novu Google aplikaciju koja je stvorena da digitalizira sve vaše izrađene fotografije u nekoliko sekundi - i to potpuno besplatno! 

Ovako djeluje: jednostavno skinite aplikaciju (dostupna je i za iPhone i za Android), a kada ju otvorite pojavit će se kamera vašem pametnog telefona. Pozicionirajte sliku koju želite digitalno sačuvati i slikajte ju u aplikaciji. Na vašoj, sada digitaliziranoj, fotografiji pojavit će se četiri točkice i morat ćete ih osjenčati na ekranu. (ovim korakom uklonit će se i posljednji trag bilo kakvog bljeska).

Rezultat je replika vaše fotografije u visokoj rezoluciji - koja je sada digitalizirana i dodana u vaš telefon zauvijek. Samo razmislite koliko neprocjenjivih #tbt fotki ste upravo dobili...