Od sada će naše fotografije na Instagramu biti još i ljepše

| Tech |

Instagram novi alati
Instagram novi alati

Iako su nam do prije par godina bili totalna nepoznanica, a fotografije na kojima ispadamo blijedi kao duh, s crvenim očima ili pak podočnjacima do brade, svakodnevnica - foto filteri osvojili su svijet, a naša srce. U samo dva poteza svi postaju puno ljepši, manje pijaniji, rumeniji, tamniji, svježiji, ispeglaniji i naravno neprirodniji, ali svejedno sami sebi draži. Iako su filteri samo vrh ledene sante kada se radi o uređivanju fotografija na pametnim telefonima jer danas postoji doslovno milijun aplikacija za uređivanje fotografija, moramo priznati kako su nama najdraži jer su najednostavniji. Većina nas koristi Instagram koji ima ugrađene filtere koji sigurno nose jedan dio zasluge što je dijeljenje fotografija na društevenim mrežama postalo sve popularnije.

Instagram novi alati
Instagram novi alati

Fanovi Instagrama već nekoliko mjeseci žude za promjenama kojih u zadnjih godinu dana, od uvođenja videa i nije bilo previše, osim mogućnosti direktnog slanja fotografija određenim osobama. No sada su iz Instagrama najavili neke novitete vezane upravo za uređivanje fotografija i to i za iOS i za Android operativni sustav.

Instagram novi alati
Instagram novi alati

Čak deset novih alata uključuju mogućnosti uređivanja kontrasta, svijetline, oštirne i zasićenja, a od sada ćete moći regulirati i jačinu svakog filtera.