Novi pametni telefon na hrvatskom tržištu

| Tech |

Mobilni telefon Meizu MX3 predstavljen je kao prvi smartphone koji je imao 128 GB-a interne memorije, a nedavno se pojavio na hrvatskom tržištu. Odlikuje se minimalističkim, ali efektnim dizajnom i izvrsnim performansama.

Mobilni telefon Meizu MX3

Popularan je zahvaljujući jednostavnom i logičnom korištenju sustava Flyme OS 3.0., prilagođene verzije Androida OS i sa svojim 5.1-inčnim zaslonom nudi naprednu tehnologiju vodećih svjetskih kompanija. Sharpova tehnologija New Mode 2 upotrebljena je za zaslon rezolucije 1.080 x 1.800 piksela s razinom osvjetljenja 2.048 i gustoćom od 415 piksela po inču.

Mobilni telefon Meizu MX3

Srce telefona je moćan i učinkovit 8-jezgreni procesor Exynos 5410. Procesor sadržava 2x4 jezgre koje rade na 1,6 GHz ili 1,2 GHz te korisnicima pruža sigurnost da telefon neće izgubiti svoj dah s velikim brojem pokrenutih aplikacija ili čak i s najnovijim 3D gaming hitovima ili filmovima u punoj HD razlučivosti. Zbog takvog procesora potrošnja energije je smanjena 20 posto u odnosu na prethodnu generaciju pametnih telefona Meizu.

Mobilni telefon Meizu MX3

Glavna značajka na stražnjem dijelu smartphonea Meizu MX3 je maestralna 8-megapikselna Sonyjeva kamera s pozadinskim osvjetljenjem najnovije tehnologije  te suvremenim f2.0 otvorom blende. Senzor fotoaparata ima veličinu 1,4 mikrometra po pikselu. Rezultat su prirodne i realne fotografije čak i u lošim uvjetima osvjetljenja. Meizu MX3 će zadovoljiti i audiofile koje će oduševiti uravnotežen i bogat zvuk zvučne kartice Wolfson WM5102.

Mobilni telefon Meizu MX3

Meizu MX3 ekskluzivno se nudi u svim Tele2 prodajnim mjestima u paketu za samo 150 kuna mjesečno, koji sadrži ovaj sjajan novi uređaj i tarifu MIX 75 koja u promotivnom razdoblju uključuje 2 GB-a, uz 250 minuta i 250 SMS-ova prema svim mrežama.