Naša Papaya proglašena 23. najboljim klubom na svijetu

| Tech |

Naša Papaya proglašena 23. najboljim klubom na svijetu
Papaya

Prvi put je 2011. uvrštena na ljestvicu 100 najboljih klubova na svijetu prema izboru prestižnog britanskog DJ MAG magazina, a od tada se samo brzo penje; Papaya u 2014. godini službeno ima zavidno 23. mjesto!

Još jedno veliko priznanje za hrvatski turizam po četvrtu godinu zaredom dolazi iz Velike Britanije. Prestižni DJ MAG magazin i ove je godine odao svjetsko priznanje najboljem hrvatskom klubu Papayi proglasivši ga na temelju mnogobrojnih glasova čitatelja 23. najboljim klubom svijeta 2014.! Papaya je istaknuta kao mjesto koje se jednostavno mora posjetiti, kao i plaža Zrće i Pag općenito. Naš klub se tako našao u zavidnom društvu poznatih klubova poput Pacha i Space sa Ibize, Green Valey iz Brazila, Fabric iz Londona i Hakkasana iz Las Vegasa.

U bogatoj sezoni koja nas očekuje u 2014. klub Papaya predstavit će preko deset vrhunskih festivala, DJ gostovanja te nastupa uživo. Od otvorenja nas kroz sezonu očekuju Hideout festival, HTC Day&Night festival, DJ MAG Beach festival, NEW YORKER Fresh Island festival, Paradise Weekend Europe, Electrobeach Croatia, Barrakud, Sonus te pojedinačni nastupi vrhunskih DJ-a i izvođača kao što su Nicky Romero, Markus Schulz, Paul Kalbrenner, Bingo Players, Sven Vath, Showtek, Andrew Rayel, Alvaro, DMX, Pusha T, Method Man & Redman i mnogi drugi.

Sad se veselimo ljetu još više!

Naša Papaya proglašena 23. najboljim klubom na svijetu
Papaya