Najbolje aplikacije za savršene Instagram fotografije

| Tech |Instagram/ @tamara

Kako je Instagram postao jedna od strasti suvremenog društva, sve više truda ulaže se u izgled Instagram profila i fotografija.

U obradi fotografija više nije dovoljno imati samo kvalitetnu kameru, nego i odgovarajuće filtere koji će stvoriti jedinstveni feed na vašem profilu, a u tome će vam pomoći određene aplikacije za uređivanje fotografija.

Donosimo vam 3 najbolje aplikacije za savršene Instagram fotografije:

Snapseed
Riječ je o jednoj od najpopularnijih aplikacija za uređivanje fotografija na mobilnim telefonima. Ono što ovu aplikaciju čini posebnom je činjenica da možete označiti pojedine dijelove fotografija i posebno ih obraditi, a također vam je dostupan i niz različitih filtera pomoću kojih možete preurediti fotografiju. Najbolje od svega je što je riječ o besplatnoj aplikaciji koja će vam pomoći da u samo par klikova kreirate savršene fotografije.

VSCO
Ovo je aplikacija s uvjerljivo najboljim izborom filtera. Riječ je o filterima koji će vašoj fotografiji dati potpuno novu dimenziju. Osim filtera, ova besplatna aplikacija posjeduje osnovne stvari , poput podešavanja kontrasta i boje fotografije.

Adobe Lightroom CC
Riječ je o aplikaciji koja je posebno namijenjena profesionalcima. Ovu aplikaciju možete koristiti za osnovno sređivanje fotografija ako ste početnik, a ako ste profesionalac, ona vam pruža mogućnost da izmijenite određene dijelove fotografija, a da sve još uvijek izgleda stvarno. Ova aplikacija dolazi u besplatnoj verziji, ali određene filtere i alate za njenu nadogradnju morate posebno doplatiti.