Mislite li da znate sve o iPhone uređajima?

| Tech |

Daleko najomiljeniji pametni telefon današnjice upravo je iPhone i svi oni koji su ljubitelji Apple dizajna ga žele imati, a to su gotovo svi. Malo tko se uopće sjeća prvog modela 2G, ali nije ni čudo s obzirom na to koliko često Apple izbacuje nove modele i dalje uspijeva zadržati interes javnosti i klijenata koji mobitele mijenjaju gotovo kao čarape.

Jeste li se ikada zapitali kako izgleda kada se svi Appleovi mobilni uređaji poredaju jedan do drugoga ili pak ima li toliko često izbacivanje novih modela smisla? Neki možda da, neki možda ne, ali znamo da ekonomija pokreće svijet pa sve te inovacije i razvijanja novih modela itekako imaju smisla.

Poznati YouTube gadget stručnjak poredao je sve modele iPhone uređaja koji su do sada predstavljeni i na svima njima uradio jednaka testiranja oko najosnovnijih funkcija. Što mislite koji uređaj je opravdao očekivanja, a koji podbacio? Mislite li da je najnoviji i navodno najbolji 5S i zaista najbolji? Doznajte sve u nastavku u ovom zanimljivom videu!

Testiranje i usporedba iPhone uređaja