Madonnu nitko ne može skinuti s trona kraljice popa

| Tech |

Madonna
Madonna

Pop diva Madonna najplaćenija je poznata ličnost prema Fobesovoj listi. Naime, prošle godine ona je zaradila 125 milijuna američkih dolara. Pjevačica je nadmašila drugoplasiranog Stevena Spielberga (100 milijuna dolara) nakon što je njena turneja MDNA zaradila više od 300 milijuna dolara. Spielberg koji je imao veliki hit prošle godine "Lincoln", većinu prihoda ipak zaradio od svojih starijih hitova poput "E.T.-a" i "Jurassic Parka". 

Forbes radi godišnju listu zarade poznatih tako što koristi podatke o prihodima njihovih agenata, menadžera i producenata. Ne uzimaju u obzir poreze, naknade za agente ili druge troškove života poznatih ličnosti. Madonnin uspjeh može se usporediti s onim iz 2009. godine kada je zaradila 110 milijuna dolara. No, pala na je drugo mjesto prošle godine kada je Oprah Winfrey preuzela vodstvo, piše Forbes. Oprah je ove godine zaradila mnogo novca, ali je pala na 13. poziciju sa zarađenih 77 milijuna dolara.

Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga je na 10. mjestu s 80 milijuna dolara. Na listi se nalaze Glenn Beck, redatelj Michael Bay, književnik James Patterson koji je najprodavaniji autor svih vremena, naglasio je Forbes. Evo kako izgleda lista 10 slavnih ličnosti s najvećom zaradom prošle godine: 

1. Madonna - 125 milijuna $

2. Steven Spielberg - 100 milijuna $

3. Simon Cowell - 95 milijuna $

4. E.L. James - 95 milijuna $

5. Howard Stern - 95 milijuna $

6. James Patterson - 91 milijun $

7. Glenn Beck - 90 milijuna $

8. Michael Bay - 82 milijuna $

9. Jerry Bruckheimer - 80 milijuna $

10. Lady Gaga - 80 milijuna dolara