Lajk dana - Ekipa s Beverly Hillsa se vratila!

| Tech |

Dylan i Brandon
Dylan i Brandon

Jedna od najpopularnijih serija svih vremena čije smo epizode svi željeno iščekivali definitivno je Beverly Hills 90210. Je li se Kelly odlučila za Dylana ili Brandona vječno je pitanje, kao i s kim je završio Steve, a s kim Donna?

Konačno se stara ekipa ove popularne serije sastala na jednom mjestu kako bi barem na kratko razveselila svoje stare obožavatelje. Iako na okupljanu nedostaju neki likovi poput vječno zločeste Brende, razmažene Donne, zbunjenog Stevea i Davida, moramo priznati da nas je ova kampanja razveselila i odvela u neka ranija i bolja vremena.

Ne znamo što je spriječilo Shannon Doherty i Tori Spelling da budu dio sastanka stare ekipe jer se šuška da je i njima isto ponuđeno, ali su odbile. Zasluge za ponovno okupljanje nosi nova Old Navy kampanja vezana uz povratak u školske klupe i nabavu odjeće za djecu. U tri zabavna videa imamo priliku vidjeti Kelly, Brandona, Dylana i Andreu. Sjećate se Andree? Vječno zaljubljene u Brendona, a uvijek po strani..

Jennie Garth, Jason Priestley, Luke Perry i Gabrielle Carteris glume odrasle verzije sebe koje rade u istoj školi. Iako nismo mislili kako bi Dylan ikad mogao postati učitelj, drago nam je da je i on dio ovih mini videa makar i u toj ulozi.

U ovim kratkim oglasima susrećemo se s tri gotovo standardne situacije, u jednoj Kelly mora izabrati između Brandona i Dylana, u drugoj Andrea izjavljuje ljubav Brandonu dok u trećoj Brendon drži predavanje.

Modni dio kampanje nije vrijedan spomena jer prikazuje klasičnu američku odjeću koja nikom nije zanimljiva, ali zato Brandon, Andrea, Kelly i dalje zgodni Dylan jesu.

Kelly između Dylana i Brandona
Andrea voli Brandona?
Brandonova teorija