Lajk dana - ''21 put prema uspjehu''

| Tech |

Projekt "21 put prema uspjehu" ima za cilj, temeljem priče i iskustva 21 uspješne žene koje su svoju karijeru izgradile u Hrvatskoj, prenijeti mladima ključne poruke i ideje, a sve s ciljem ukazivanja na mogućnosti, potencijal i perspektivu koju mlade žene (i muškarci) mogu imati, naći ili sami stvoriti u Hrvatskoj.

Projekt se sastoji od serije 7 panel-diskusija na kojima će gošće biti po 3 uspješne žene iz različitih segmenata - gospodarstvo, politika, kultura i umjetnost, civilno društvo i akademska zajednica. Panel diskusije biti će namijenjene prvenstveno mladima - studentima kasnijih godina studija, magistarskih i doktorskih studija te onima koji su na samom početku svoje karijere. Kako bi omogućili da paneli budu maksimalno interaktivni, svaki panel okupljat će grupu do maksimalno 50 osoba - dobro došli su mlade žene i muškarci.

Svi paneli su zatvoreni za medije, a na prvom jučerašnjem panelu gostovale su Mirela Holy, Manuela Šola i Jelena Veljača koje su mladim ženama i muškarcima prenijele dio svojih iskustava. Za sve informacije pogledajte njihovu službenu stranicu http://21putpremauspjehu.org/ .