Kim i Kylie otkrivaju svoje make up tajne

| Tech |

5 najboljih frizerskih savjeta frizerke Kim Kardashian
Kim u sigurnim rukama Jene i Marija

Napokon smo dočekali da najpoznatiji make up na svijetu gdje tron definitivno dijele poznata reality zvijezda Kim Kardashian West zajedno sa svojom najmlađom sestrom Kylie, bude predstavljen i pojednostavljen na web stranici. Čini se da Kim ipak nije „selfish“ - naime na stranici bi osim proizvoda koje koriste trebali biti i videi uz pomoć kojih bi svatko taj look mogao kopirati. Također će biti videa na temu kako se spremiti u samo pet minuta i slično.

Kim zajedno sa svojim poznatim vizažistom, Crnogorcem albanskih korijena, Mariom Dedivanovicem koji je konturiranje, objavivši ga na svom Instagram profilu zajedno sa Kim, doveo do svakodnevnog korištenja. Kada se samo sjetimo koliko nam je lice bilo pusto i kako već sada i mi baratamo konturama i sjenama i jednostavno suzimo nos i lice, veselimo se tajnama koje će nam Kim i Mario otkriti na ovom novom projektu. Stranica je kimkardashianwest.com i trenutno je još u izgradnji.

Ne zaboravimo i Kylie Jenner koja je svojim usnama i bojom koju koristi doslovno zaludila svijet. Nema beauty Youtube kanala koji nije izbacio video kako napraviti usne kao Kylie i cijeli make up. Njen je look prepoznatljiv po velikim trepavicama i usnama boje mesa koje su zaludile svijet. Što reći osim da jedva čekamo!

Kylie Jenner rasprodala MAC-ovu olovku za usne!
Kylie ima opako dobre usne