Jedinstveni mobilni paviljon Samsung Roadshow doputovao i na Gastro Music Festival

| Tech |

S ciljem da građanima i posjetiteljima Zagreba predstavi inovacije, moderne tehnologije i pametna rješenja, Samsung Roadshow dolazi na Zrinjevac u sklopu Gastro Music Festivala, koji se održava od 19. do 28. lipnja.

Ovaj jedinstveni mobilni paviljon svojim će IT atrakcijama upotpuniti bogatu ponudu festivala, kojim će u poznatoj gradskoj oazi ponovno oživjeti nezaboravna ljetna atmosfera.

Tijekom 10 dana posjetitelji će, osim uživanja u raznovrsnom glazbenom i gastronomskom programu, moći razgledati, isprobati i kupiti najnovije Samsung proizvode po promotivnim cijenama. Izvrsna je to prilika tražite li za sebe ili nekoga od svojih najmilijih gadget za pamćenje jer ovaj roadshow predstavlja dio inovativnog portfelja Samsung uređaja – od pametnih telefona, satova, tableta i bežičnih slušalica do kućanskih uređaja, televizora, surround sistema te monitora.

Među njima su i oni najnoviji uređaji iz Galaxy S20 serije, revolucionarni preklopni uređaji Galaxy Fold i Galaxy Z Flip, zatim novi 8K QLED i lifestyle televizori The Frame, The Sero i The Serif te kućni klimatizacijski sustav Wind-FreeTM.

Podsjetimo, Samsung Roadshow 2020 krenuo je iz Zagreba 12. lipnja, nakon čega je posjetio Sisak i Kutinu. Svoju IT avanturu nakon Gastro Music Festivala nastavlja obilaskom Istre te sjevernog i istočnog dijela Hrvatske. Cijela turneja održava se u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, pritom nudeći drugačiji doživljaj bogate tehnološke ponude u novim normalnim uvjetima.