Google Play Movies & TV napokon na LG-evim pametnim televizorima

| Tech |

'Google Play Movies & TV’ donosi odličan sadržaj na LG-eve pametne televizore, osobna računala i pametne telefone

Vlasnici LG-evih pametnih televizora moći će uskoro uživati u tisućama filmova i televizijskih serija uz 'Google Play Movies & TV' u više od 100 država, uključujući Hrvatsku. Kompatibilan s LG-evom platformom za pametne televizore webOS (ali i ranijim platformama NetCast 4.0 and 4.5), Google Play Movies & TV će ponuditi bezvremenske klasike, nova izdanja te nezavisne i kultne filmove u HD i SD formatu.

Uz Google Play Movies & TV gledatelji mogu unajmiti ili kupiti određene od tisuća filmova i televizijskih serija iz najvećih holivudskih studija. Kako sadržaj dolazi 's oblaka', mogu ih početi gledati na LG-evom pametnom televizoru, a primjerice sutradan nastaviti ondje gdje su stali, i to na pametnom telefonu, tabletu ili osobnom računalu.

„Tržište pametnih televizora brzo raste, a s tim dolazi i ogromna potražnja za aktualnim sadržajem visoke kvalitete“, rekao je In-kyu Lee, stariji potpredsjednik i voditelj divizije televizora i monitora u kompaniji LG Electronics Home Entertainment. „Zadovoljavanje te potražnje je LG-ev najveći prioritet kojem parira jedino želja za pružanjem najboljeg mogućeg iskustva gledanja na našim webOS televizorima. U bliskom partnerstvu s Googleom ćemo nastojati ispunjavati visoka očekivanja vlasnika LG Smart TV-a.“

Google Play Movies će biti dostupan od ovog mjeseca na LG-evim pametnim televizorima u 104 države, a TV usluga će prvo biti dostupna u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu, Australiji i Kanadi.