Goli torzo Michaela Phelpsa u LV kampanji

| Tech |

Michael Phelps za Louis Vuitton
Michael Phelps za Louis Vuitton

Michael Phelps, najuspješniji Olimpijac svih vremena nakon što je završio s plivačkom karijerom, bacio se u manekenske vode. Louis Vuitton je oduvijek znao koga treba odabrati za svoje oglase, a Michael je definitivni pogodak. Iako bi se očekivalo da Michaela u ovoj kampanji vidimo u nešto drugačijem ruhu, on je u prvoj fotografiji kampanje ponovo u kupaćim gaćama, s plivačkim naočalama na glavi, samo ovaj put svoj isklesani torzo namače u kadi.

Druga fotografija je ono što nas je još više oduševilo jer je Michael neprepoznatljiv. Ipak ga mi žene prepoznajemo po savršenom tijelu, a na ovoj je fotografiji na našu žalost on u potpunosti obučen. No najzanimljivije je što sjedi pored 77-godišnje Larise Latynine, bivše sovjetske gimnastičarke koja je do prije nekoliko dana držala svjetski rekord u broju osvojenih olimpijskih medalja dok je upravo Phelps nije svrgnuo s trona. Čestitamo LV-u na ovoj savršenoj ideji.

Michael Phelps i Larisa Latynina za Louis Vuitton
Michael Phelps i Larisa Latynina za Louis Vuitton

Najtrofejnijeg dvadesetsedmogodišnjeg sportaša u povijesti fotografirala je cijenjena Annie Leibovitz, a fotografije su dio “Core Values” kampanje.

Uz kampanju je vezana još jedna zanimljivost, internetom su se proširile sumnje kako se na Michaelovoj fotografiji u kadi vidi balončić zraka te da je Leibovitz na fotografiji zapravo ulovila najuspješnijeg sportaša svih vremena kako ispušta vjetar, najblaže rečeno. Je li to istina, zaključite sami.