Financijski problemi za modnu kuću Victorie Beckham

| Tech |

Instagram / @victoriabeckham

Loše vijesti stigle su za Victoriju Beckham ili bolje rečeno za njezin modni brend koji i nosi njezino ime. Gubitci poznate britanske modne marke porasli su za 78% posto u prošloj godini, kako u dizajnu, tako i u proizvodnji, marketingu i prodaju.

Gubitci koji su iznosili 4,7 milijuna dolara u 2015 godini, prošle godine do prosinca porasli su na čak 8,4 milijuna dolara.

Victoria Beckham Limited je tvrtka koja proizvodi odjeću, obuću i modne dodatke. Osnovala ju je bivša članica poznate grupe Spice Girls 2008. godine u Londonu. Danas tvrtka ima 180 zaposlenika te se smatra relevantnom u modnoj industriji. Tvrtka Victorie Beckham je zapravo podružnica grupacije Beckham Brands Holdings koja zastupa i predstavlja komercijalne interese njezinog supruga Davida. Iz grupacije su odlučni i dalje podupirati Victoriju Beckham unatoč gubitcima. Osim toga u 2017. godine osigurali su restrukturaciju i refinanciranje.

Direktor tvrtke Robert Dodds izjavio je kako očekuju poboljšanje profitabilnosti poslovanja kroz suradnje s Targetom i Reebokom koje su se dogodile u 2017 godini.