Društvena mreža za privilegirane

| Tech |

Best of All Worlds
Best of All Worlds

Teško je povjerovati da bi nešto moglo svrgnuti Facebook s trona najpopularnije društvene mreže, ali ovo na što smo naišli, dovoljno je zanimljivo da nas potakne na razmišljanje.

“Best of All Worlds” (BOAW) nova je društvena mreža koja funkcionira na principu pozivnica. Iako je “A Small World” prva mreža koja je krenula u tom smjeru kako bi zaintrigirala ljude i stekla status nedostižnog društvenog servisa, čini nam se da BOAW ide korak dalje.  Namjenjena je jet setterima i bogatašima koji će se putem mreže moći družiti s ljudima iz istih društvenih slojeva. Osim toga, služit će i kao vodič kroz glamurozna događanja i evente  zatvorene običnim smrtnicima.

Švedski grof Erik Wachtmeister koji stoji iza cijelog projekta uvjeren je da će mreža biti beprijekorna te se nada privući što veći broj bogatih oglašivača kako bi servis bio samoodrživ. Pored oglašavanja, Wachmeister uzimat će i postotak od prodanih hotelskih i restoranskih rezervacija.

BOAW je od jučer trebala biti u funkciji, a do sada je u predregistraciji zabilježeno 20,000 korisnika iz više od 120 zemalja svijeta. Zanimljivo je da je Wachtmeister poslao samo njih 5,000 i to na adrese ljudi s najboljim vezama na svijetu. Nadamo se da će se pozivnica naći i na našoj redakcijskoj adresi!