Drunk Runner - domaća igrica koja osvaja App Store i Google Play

| Tech |

Drunk Runner igrica

Ljeto i godišnji odmor idealno su vrijeme za uživanje u suncu i moru, ali i za opuštanje igranjem igrica. Od prošlog tjedna na Google Playu i u App Storeu dostupna je i jedna zanimljiva i vesela domaća aplikacija i igrica za pametne telefone i tablete koju su osmislila dva mlada zagrebačka magistra ekonomije, Ivan Jelaska i Tin Banožić.

Radi se o mobilnoj igrici Drunk Runner, na kojoj su dečki u svoje slobodno vrijeme, jer obojca rade puno radno vrijeme s domaćim programerima i dizajnerima, vjerno radili nešto više od 5 mjeseci. Zanimljiva je činjenica da dečki za svoju ideju nisu dobili nikakve poticaje niti financijsku pomoć te su sve uložili sami, no trud im se već sada počeo isplaćivati. 

Drunk Runner igrica

Igrica je u svega tjedan dana skinuta više od 10.000 puta, a na App Store-u našla se u Top 10 besplatnih aplikacija. Ako smo vas već ovime zainteresirali za igricu, vrijeme je da pojasnimo o čemu se tu točno radi.

Drunk Runner igrica

Drunk Runner je jednostavna igrica stvorena za zabavu, u kojoj glavni lik ispija razna pića te pritom trči niz ulicu na kojoj se nalaze razne prepreke. Glavni cilj je ostati što duže živ, odnosno pokupiti što više zlatnih šampanjaca. Uz to, nasmijati će vas i razni detalji u igrici, kao što su Gangnam style ples, dinosaur, let kroz raj, gdje će vam društvo praviti seksi anđelice i vražice te zaštita od prepreka u obliku kondoma. Mnogima će se posebno svidjeti i multiplayer opcija, u kojoj možete igrati protiv svojih Facebook prijatelja ili slučajnih igrača koji se zateknu online.

Igricu možete skinuti odmah na sljedećim linkovima: Android i iOS.