Divovski David Beckham na britanskim Bijelim klifovima

| Tech |

David Beckham za H&M
David Beckham za H&M

Svi znamo da David Beckham ima svoju liniju donjeg rublja i da jaaako dobro izgleda na kampanji koja je bila podignula prašinu jer se “čak” troje ljudi žalilo kako je uvredljiva i neodgovorna. Srećom, ASA, agencija za standarde oglašavanja odbacila je takve tvrdnje i mi imamo priliku i dalje gledati seksi Davida i njegovu muškost diljem svijeta u H&M prodavaonicama.

Novost i zanimljivost u cijeloj priči je način na koji H&M promovira ovu liniju donjeg rublja koja je lansirana još u veljači. Sinoć je divovski razgolićeni Beckham dočekivao turiste koji dolaze i koji se nalaze u Velikoj Britaniji tijekom Olimpijskih igara. Naime, ogromne fotografije H&M-ove kampanje projicirane su na poznati britanski zaštitni znak, “White Cliffs” u Doveru. Klifovi su izgledali bolje nego ikad dok su se tri Davidove fotografije izmjenjivale tijekom večeri. Nažalost ovaj impresivni pothvat bila je samo jednokratna ideja i nažalost neće se više ponavljati.

Malo je reći da su turisti koji su došli u razgledavanje bili oduševljeni, a oduševljeni smo i mi jer naprosto obožavamo dobre marketinške ideje. A ima li bolje fore od divovskog međunožja Davida Beckhama na prirodnom simbolu Velike Britanije?