Apple će besplatno zamijeniti bateriju na vašem iPhoneu 6S

| Tech |

Iako je Apple prije nekoliko dana lansirao prilično skup program koji će popraviti "bolest dodira" na modelu iPhone 6S Plus, izgleda kako će tehnološki div morati riješiti još jedan problem sa svojim pametnim telefonom. Apple je priznao kako "određeni broj uređaja iPhone 6S" ima problem s baterijama koji uzrokuje nenadano gašenje mobitela, stoga su najavili kako će besplatno zamijeniti baterije u takvim uređajima.

Apple je rekao kako je u pitanju ograničena serija uređaja proizvedena između rujna i listopada 2015. godine, a ako primjećujete ovaj problem i na svojem telefonu, kompanija predlaže da posjetite obližnju Apple trgovinu (ili ovlašteni servis) kako bi odradili zamjenu. 

Vaš iPhone će prije zamjene biti provjeren po serijskome broju kako bi Apple ustanovio imate li pravo na novu bateriju. Također, važno je naglasiti da zbog ovog problema za korisnike nema nikakvog sigurnosnog rizika (kao što je bio slučaj sa Samsungom), a svi oni koji su već platili zamjenu baterije u svojim uređajima iPhone 6s (a kvalificirani su za besplatnu zamjenu) dobiti će povrat novaca!