Tamara Ecclestone eksluzivno za Storybook

| Lifestyle |


Tamara Eccelstone za Storybook
Tamara Eccelstone za Storybook

Mlada nasljednica Tamara Ecclestone govori po prvi put za domaće medije i to u godini koju naziva najboljom u životu te je za Storybook odškrinula vrata svog inače dobro čuvanog, svijeta. Glamuroznu naslovnicu novog izdanja snimio je fotograf Txema Yeste, suradnik najvećih svjetskih modnih časopisa, a od sada i Storybooka

Visokoproducirane, atraktivne fotografije poznatog fotografskog potpisa prati zanimljiv i iskren intervju buduće majke. Tamara otvoreno progovara o sebi, svojim razmišljanjima i stajalištima, svom odnosu s roditeljima, sestrom Petrom i suprugom te otkriva prioritete, ambicije i planove. Novi broj na kioscima je od sutra 28.studenog, a od svakog prodanog primjerka donira se jedna kuna u u sklopu Storybook akcije ‘Osvijesti se. Sretan budi!’

Riječ je o edukativnoj, društveno korisnoj akciji humanitarnog karakera koju je pokrenuo časopis Storybook, čiji je cilj potaknuti ljude da razmisle o sebi, svojim emocijama i malim stvarima koje život čine kvalitetnijim i ljepšim. Akcija podvučena motom Stani.Razmisli. potrajat će naredna tri mjeseca. Cijela akcija manifestirati će se kroz različite programe i radionice u suradnji sa stručnim timom, a s ciljem osvještavanja javnosti o dnevnoj potrebi pronalaženja onih pet minuta koje će vas učiniti sretnim.

Svoju podršku akciji dali su i ambasadori kampanje, voditeljica Barbara Kolar, najbolji svjetski vaterpolist Josip Pavić, glumci Vanessa Radman i Amar Bukvić te glazbenici Natali Dizdar i Damir Urban, koji su odmah prepoznali važnost sudjelovanja u ovom projektu. 

Dizajner i suradnik časopisa Storybook Samir Šećerkadić dizajnirao je zaštitni znak akcije – bubamaru, simbol sreće koji akcentira poruku Osvijesti se. Sretan Budi! Majice i narukvice sa zaštitnim znakom akcije biti će u prodaji na zajedničkom štandu časopisa Storybook i Vešmašina concept stora u sklopu festivala Fuliranje kod Uspinjače u Tomićevoj ulici, a dio od prihoda biti će doniran u humanitarne svrhe, udruzi Jedra.