Tajne koje muškarci kriju od žena

| Lifestyle |

Instagram/ @dirtybootsandmessyhair

Što to znamo o muškarcima? Uvijek će pomoći djevojci u nevolji; oni vole nogomet; većina njih dobro izgleda s bradom. I to je to - barem prema većini djevojaka.
S vama bi željeli podijeliti neke tajne koje su sami rekli.

Besmislene misli su velik odmor za um.
Možete li zamisliti da muškarci zapravo ne provode svaki trenutak svog života razmišljajući o tome kako platiti hipoteku, osigurati svoju obitelj ili spasiti svijet? Ispada da često razmišljaju o nekoj gluposti.

Procjenjuju svaku ženu koja prolazi.
Čovjek će uvijek zuriti, procjenjujući lijepu damu. Čovječanstvo, zapravo, zahvaljujući sposobnosti čovjeka da procijeni ženin izgled, odabiru najbolju da postane majka njegove djece. To je u njihovoj prirodi i ne može se izbjeći.

Oni vole podršku.
Muškarci trebaju emocionalnu podršku jednako kao i žene - to je važno za bilo koga, bilo gdje. Ritam današnjeg života i emocionalni stres ne stvaraju nikakve razlike među spolovima.

Oni trebaju trenutke da ne rade ništa.
Može zvučati neočekivano, ali oni ne žele uvijek biti na čelu stvari, donošenju ozbiljnih odluka i odgovornosti za posljedice. Sad i onda, ljudi samo žele imati neko vrijeme za sebe uživati u trenucima mira i tišine.

Muškarci ne primjećuju sitnice.
Muškarci misle globalno. Samo prihvatite da ne obraćaju pozornost na male detalje. Možda biste čak trebali slijediti njihov primjer jer se žene često previše koncentriraju na sitnice, što oduzima svu radost iz situacije u cjelini.