Svi najveći svadbeni trendovi za proljeće 2017.

| Lifestyle |

Vjenčanja su dio tradicije, samim time neka su predivna, a neka totalno zastarjela. Prema tome, na našu veliku radost, opcije za dekor, haljine i sve između - uvijek se mijenjaju i preklapaju. U nastavku donosimo 7 najvećih proljetnih svadbenih trendova za 2017. godinu!

OGROMNI BALONI

Očekujte bijele balone na svim proljetnim vjenčanjima...Osim što izgledaju super luksuzno i elegantno, također izgledaju savršen ona svadbenim fotografijama. 

MAX AND FRIENDS
MAX AND FRIENDS

ZELENILO

Zaboravite na svijeće, zelenilo vlada ove sezone! Od buketa pa sve do dekoracija po stolovima i oltaru, zelenilo je ove sezone totalno zamijenilo tradicionalno cvijeće.

LAYERS PHOTO
LAYERS PHOTO

PLAŠT

Solange Knowles nam je pokazala kako se to radi. Sada je ovaj trend apsolutno zavladao svijetom vjenčanja. Dramatičan i istovremeno praktičan, baš savršen za nepredvidljive proljetne temperature. 

CARRIE KING PHOTOGRAPHER
CARRIE KING PHOTOGRAPHER

PROZIRNE TORTE

Ove šik torte na kat koje taman dovoljno otkrivaju svoju ukusnu unutrašnjost glavni su hit u svijetu svadbenih slastica. 

TENEIL KABLE
TENEIL KABLE

ORGANSKI MATERIJALI

Minimalizam vlada vjenčanjima, ako do sada niste primijetili. Odaberite super jednostavnu eleganciju za dekor stolova i ukrasite stol prozračnim, romantičnim tkaninama.

KATE TOUZEL PHOTOGRAPHY
KATE TOUZEL PHOTOGRAPHY

UNIKATNE ILUSTRACIJE VODENIM BOJAMA

Uz rast Instagrama i digitalnog svijeta, sve više parova bira unikatne dekoracije od umjetnika koje vole i prate. Nama se posebno sviđaju ilustracije vodenim bojama, ali možete odabrati koju god vrstu umjetnosti želite. 

KT MERRY
KT MERRY

SUPER JEDNOSTAVNA FRIZURA

Mladenke su napokon prihvatile jednu univerzalnu istinu: frizura, nokti, šminka - zadnja su stvar o kojoj želite misliti i brinuti na vaš veliki dan. Što jednostavnije, to bolje. Isto vrijedi i za frizure!

KURT BOOMER
KURT BOOMER