Sve što trebate znati o ovogodišnjoj Met Gali

| Lifestyle |

foto: http://jalynjpssmith.wordpress.com/2013/11/05/the-met-gala-2014/
foto: http://jalynjpssmith.wordpress.com/2013/11/05/the-met-gala-2014/

Met Gala će se održati 5.svibnja i još ima puno detalja koje treba srediti. Ne samo Anna Wintour koja će ranije tog dana krstiti novo-imenovani Anna Wintour Costume Center, nego i fanovi koji žele saznati sve o najvećoj modnoj večeri. Ovogodišnja tema je u čast Charlesa Jamesa, koji je dizajnirao neke od najljepših couture haljina.

Evo detalja o samom eventu

Ulaznice su poskupile. Anna Wintour želi da gala bude što ekskluzivnija, pa je cijena ulaznica 25,000$ u odnosu na prošlogodišnjih 15,000$. Na Gali će nastupiti Frank Ocean, R&B miljenik modnog svijeta.

Posjetiteljima se predlaže odlazak u teretanu. U Vogueu je izašao članak o tome kako dovesti tijelo u formu prije odlaska na event. Dress code je prilično strog. Sada kada Costume Institute nosi njeno ime, Anna je odlučila dovesti event na višu razinu postavljajući odrasliji i sexy dress code. Muškarcima će biti potrebno nešto više od trodijelnog Tom Ford odijela. Anna je odredila da moraju nositi bijeli dress code, što obuhvaća frak, prsluk, košulju i bijelu leptir mašnu.

Anna Wintour pomaže Idini Menzel odabrati haljinu. Lupita Nyong'o i Michelle Dockery će nositi Pradu. Njihova stilistica Michaela Erlanger jedna je od 25 najmoćnijih stilistica prema The Hollywood Reporteru.

Zooey Deschanel će nositi Tommy Hilfigera, što i nije neka novost s obzirom na njihovu nedavnu suradnju. Zoe Saldana će, kao i mnogo puta prije, nositi Parabala Gurunga.

Haljina Emmy Rossum bi vas mogla oslijepiti. Glumica je izjavila za E! News da će nositi dugu haljinu u svijetloj boji. Taylor Swift će nositi J.Mendela.  Amanda Seyfried će nositi Givenchy. Margot Robbie i Olivia Munn će nositi Diane von Furstenberg. Možda ćemo vidjeti Met Gala verziju njezine poznate haljine na vezanje koja je proslavila 60. rođendan ove godine.

Ne očekujte Michelle Obamu na Gali. Ona će prisustvovati otvorenju Anna Wintour Costume Centre ranije tog dana, ali će zbog obaveza propustiti glavni događaj. Kim Kardashian i Kanye West će uzeti predah od planiranja vjenčanja i doći na galu. Gwyneth Paltrow neće doći. Njezin glasnogovornik izjavio je za New York Post da taj dan Gwyneth neće biti u New Yorku.