Svađe su pokazatelji da je došlo vrijeme za prekid

| Lifestyle |

Instagram/ @gypsea_lust

Nedavno istraživanje pokazalo je da svađe s partnerom jednom tjedno pomažu u održavanju zdravih i produktivnih odnosa u ljubavnoj vezi.

No, postoje vrste svađa koje nesumnjivo vode do prekida.

Kad stvari postanu loše, često se o tome šuti. Kada komunikacija postane toliko loša da se zbog nje konstantno svađate, stvari su jako ozbiljne. Parovi se najčešće svađaju zbog toga što se jedna osoba prestala truditi i postala zatvorena.

Manje vremena nego na početku provodite zajedno kada ste već dublje zagazili u vezu, što je i normalno, ali ako problem zajedničkog provođenja vremena postane česta tema svađa, prekid bi mogao biti iza ugla. Ovdje se zapravo radi o tome da jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom.

Najučestaliji slučaj je svađa među partnerima koji su nezadovoljni svojim seksualnim životom. Naime, oni se najčešće na tu temu ne svađaju, ali su svjesni da problem postoji, a rješavaju ga time što uglavnom šute i trude se popraviti stvari. Ali, kad dođe do toga da seks postane razlog za svađe, bilo zbog njegovog kvaliteta ili učestalosti, prekid je izvjesna mogućnost.